Behöver du fotvård?

Behöver du fotvård?

Eftersom datorn krånglade så blev det inga inlägg skrivna på flera dagar, men nu är ordningen återställd i och med att jag skaffade en ny dator och det här blir det första inlägget som jag skriver på denna dator. Dagens inlägg kommer att handla om det här med fotvård i Kungälv och detta är någonting som jag tror det blir bra att jag skriver om. Jag har en god vän som fick problem med fötterna och behövde hitta något företag inom fotvård här i Kungälv, och jag hjälpte henne att googla fram ett företag som lät bra, och det var Tawan Fotvård. Min vän är en kvinna som är 75 och hon kan inte det här med hur man söker på nätet men det är jag desto bättre på, så självklart hjälper man en vän som ber en att hjälpa till att hitta ett fotvårdsföretag. Tawan Fotvård erbjuder mobil fotvård i Kungälv med omnejd och min vän som när hon behövde fotvård ännu inte var vaccinerad mot covid, ville inte ge sig iväg hemifrån och riskera att bli smittad. Därför föll hon för det här fotvårdsföretaget och inte bara det, hon som kom hem och gav fotvårdsbehandlingen var mycket duktig i sitt yrke och hade ett trevligt och professionellt bemötande. Trots att jag inte själv har problem med mina fötter har jag förstått att detta med att få fotvård tycks vara någonting som många är i behov av. Skulle det råka vara på det viset att det är någon av er som behöver professionell fotvård i Kungälv med omnejd så kommer ni att få riktigt bra hjälp ifall ni bestämmer er för att vända er till Tawan Fotvård. Nog talat om detta, snart ska jag skriva ett annat slags inlägg som jag tycker att ni ska läsa också, så välkomna åter till bloggen om en liten stund! 


Kommentarer är stängda.