Även fötterna behöver omvårdnad

Även fötterna behöver omvårdnad

Hej där mina gladisar till följare och välkommen till den här blogghörnan. Idag ska jag bara nämna lite i all hast i det här inlägget att innan jag skulle gifta mig behövde jag få hjälp att fixa i ordning fötterna. En brud med hälsprickor, så avtändande! Då beställde jag tid till ett företag som jag visste är väldigt bra inom det här med medicinsk fotvård i Uppsala. Det visste jag för jag är sjuksköterska i hemsjukvården, och jag har allt träffat på några patienter som fått medicinsk fotvård i Uppsala hos Åriket Medicinsk Fotvård. 

Åriket Medicinsk Fotvård är ett företag för alla här i Uppsala som skulle vara intresserade av någon av de behandlingar som de erbjuder inom medicinsk fotvård, men även inom vanlig fotvård också. Det blev ett underbart bröllop och det är endast en dag i livet som är ens stora dag och då får inte lyckan bli förstörd på grund av att fötterna är fula och värker. Bröllopsklänningen var även den fantastisk men det ska jag skriva mer om i ett senare inlägg, och för att inte tala om bröllopstårtan! Hur som helst så skriver jag det här inlägget för att påminna er alla om att vara lite mer rädda om era fötter, och lika gärna som ni går till frisören, lika gärna borde ni gå på fotvård eller medicinsk fotvård i Uppsala. Nog talat om detta, har januari månad varit bra för er? Nu såhär i slutet av månaden är det ljusare ute igen, och det får i alla fall mig att må gott, jag längtar till sommaren. 


Kommentarer är stängda.