Jag ska gifta mig med en målare

Jag ska gifta mig med en målare

Om ni inte redan visste det så ska jag gifta mig med en målare. Det var en som sa att det är lite speciellt att vara gift med en målare för det är ett jobb där den som jobbar inom måleri ibland kan vara borta långa arbetsdagar och man får räkna med att man får vara ensam en del eftermiddagar och kvällar. Jag skulle inte själv kunna tänka mig att arbeta med detta men min kille älskar det. Nu är han inte hemma för det är en nyproduktion i Örebro där han är engagerad och det har varit mycket övertid så att de blir färdiga i tid. Det är bostadsrätter och dem som har köpt lägenheterna har alla olika tycken och smak så det är viktigt att det blir målat som dem som köpt lägenheterna vill ha det och då tar det lång tid. Hade det varit ett kommunalt bostadshus hade allt målats på samma sätt och då hade det gått undan.

Det bästa, och det sämsta med att vara tillsammans med en målare är:

Det bästa med det är att han har ett kreativt jobb och jag tycker att det är riktigt häftigt att han kan göra något vackert med sina händer. Det värsta är att han ibland är borta i långa timmar och jag är ensam. Men det är bara jobbets natur. Det skulle inte vara annorlunda om han var läkare eller något liknande där han måste ha jour hela tiden, men det är bara så här det är med en sådan kille.Jag vet att det finns många människor där ute som är gifta med någon inom ett kreativt område, så jag säger inte att detta är något speciellt, men jag tycker att det är snyggt. Och jag ser verkligen fram emot att bo med honom och tillbringa mitt liv med honom!


Kommentarer är stängda.