Mina läppar blev jättefina

Mina läppar blev jättefina

Hej världen och välkomna till ännu ett inlägg. Har ni någon gång gjort förstorat läpparna? Det har jag gjort och då gick jag och gjorde fillers i Märsta hos Renovatiokliniken. Jag vet att det kan vara lite känsligt att prata om det men jag ska berätta varför jag gjorde det och vad jag tycker om att andra förstorar sina läppar.

Jo, jag har alltid haft ganska smala läppar och de har nästan inte synts alls. Det har vart ett stort komplex för mig så länge jag kan minnas och när jag fyllde 18 så övervägde jag att göra fillers i Märsta hos Renovatiokliniken eftersom min äldre kompis hade gjort det. Jag kände mig inte riktigt redo att göra det när jag var 18 år eftersom jag är otroligt rätt för sprutor, så jag väntade och nu när jag har fyllt 20 så kände jag mig riktigt redo. Jag har nu gjort det och ni kan se före och efterbilder nedan. Det är inte så att jag har lagt in mycket alls i läpparna, utan jag ville bara att de skulle synas lite mer. De syns nu väldigt bra och jag kan äntligen känna mig fin i läppstift. Jag menar verkligen inte att det är fult att ha små läppar, men eftersom jag har känt mig så osäker så ville jag verkligen få till Renovatiokliniken och göra fillers i Märsta. Jag tycker att alla ska få göra vad de vill med deras kropp och jag tycker absolut inte att det är fel att göra fillers och så vidare. Mår man bättre av att göra det så ska man självklart göra det men faller man för grupptryck och nästan tvingas göra fillers så tycker jag att det är fel. Men jag tycker generellt att det är fel att göra något på grund av grupptryck. Gör det ni vill och må bra! Puss.


Kommentarer är stängda.