Behöver ni en målare i Mölnlycke?

Behöver ni en målare i Mölnlycke?

Hej och god morgon alla mina härliga läsare och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle måla om fasaden på min fina villa i Mölnlycke, och jag hoppas min berättelse kan vara till nytta för er om ni är i behov av en målare i Mölnlycke, precis som jag var. Jag ska nämna några ord om företaget som var här och gjorde jobbet. Det är ett företag som heter Pierres Måleri som har varit här. Jag hade ingen lust att ägna semestern åt att måla. 

 

Mölnlycke är ett trevligt ställe att bo på, här är faktiskt helt fantastiskt. Här finns vackra skogar och fina badsjöar i närheten. Tröttnar man på bad och skog åker man in till Göteborg på bara några minuter. Jag vill helst vara i mitt hus och greja och dona, men låter proffsen måla! Hur kul är det på en skala från ett till tio till att ägna semestern åt att måla? Nu gjorde jag bara roliga och avkopplande saker de veckor som jag var ledig. En granne här på gatan var i behov av en duktig målare och anlitade Pierres Måleri. Han var väldigt nöjd, och när det var jag som behövde en målare i Mölnlycke blev jag rekommenderad att kontakta Pierres Måleri. Det var ett riktigt bra val. De målade skickligt och noggrant och effektivt, det gick snabbt för dessa rutinerade målare i Mölnlycke att måla om fasaden. Så om ni liksom jag är i behov av att anlita en målare, rekommenderar jag er att anlita Pierres Måleri. Oavsett om ni behöver mycket eller lite hjälp kan ni få det av dem. Hör gärna av er till Pierres Måleri genom att ringa dem, eller besök dem på deras hemsida, så får ni mer information om hur de kan hjälpa er! 

 


Kommentarer är stängda.