Är ni intresserade av att börja på yoga?

Är ni intresserade av att börja på yoga?

Hej och välkomna till min yoga-blogg! Jag har provat än det ena och än det andra i syfte att fina en inre harmoni och balans. Ett tag var jag inne på det här med meditation, men det var inte riktigt min grej. Det hände vid mer än ett tillfälle att jag somnade, och det var väl inte riktigt precis det jag önskade. Nu har jag hittat någonting som passar mig som handen i handsken, nämligen yoga. För er som är intresserade av yoga i Munka-Ljungby eller i närheten, så ska jag idag berätta för er om det företag dit jag går för att deltaga i yoga. Det är ett företag som heter Eva Kalderon. Eva Kalderon ser till att alla intresserade får en fantastisk upplevelse på de yogakurser som erbjuds.  

 

Det vore verkligen roligt om någon av er som kommer hit in till bloggen och läser, var intresserade av att börja på denna yoga! Jag som nu har gått där ett tag, vet att det finns olika kurser, så helt klart är att det finns en kurs som passar även för er, oavsett om ni är nybörjare eller hållit på ett tag! Efter ett tag kanske ni som börjar på yoga, vill rikta in er på någon mer specifik typ av yoga. Till exempel Kundalini-yoga, hatha-yoga eller aroma-yoga. Vill man utöva yoga i Munka- Ljungby, eller i Klippan eller om man bor någonstans runtomkring, så tror jag verkligen att Eva Kalderon är det perfekta företaget att vända sig till. Jag tycker att alla ni som är intresserade av att prova, borde vända er till Eva Kalderon och anmäla er på en kurs. Kanske syns vi där då, så kunde vi ju utbyta erfarenheter med varandra! Jag har nu funnit den inre harmoni och balans som jag så länge sökt efter.  


Kommentarer är stängda.